Nyheter

Ordinarie stämma 2024

Ordinarie stämma 2024 genomfördes igår, 25 mars kl 1900, i Värmdö bygdegård. Det var 28 röstberättigade medlemmar närvarande (27 fysiskt på plats och en lämnad dagtecknad fullmakt), och några fler medföljande (make/maka, sambo, partner etc). Stämman avlöpte väl och det var högt engagemang av de närvarande. Valberedningens förslag godkändes av stämman och den nya styrelsen konstituerade sig direkt efter avslutad stämma. Extra roligt att flera nya medlemmar deltog och fick chans att komma in i föreningen!

Tidigare styrelseledamöter som kvarstår i mandat och de som var föremål för omval/nyval tackar särskilt för förnyat förtroende. Samtidigt hälsas de nya styrelsemedlemmarna varmt välkomna, nästa ordinarie styrelsemöte är planerat till 9 april, då styrelsen tar nya och fortsatta tag i alla ärenden som ska hanteras under det nya verksamhetsåret 2024-2025 (från stämma till stämma).

Protokoll från stämman kommer tillgängliggöras, efter justering, inom 14 dagar här på hemsidan under Årsmöteshandlingar och på anslagstavlan vid vändplanen återvinning/pendlarparkering.

Styrelsen och de utsedda medlemmarna för stöd vid städdagar hoppas att många kommer och hjälper till vid vårens städdag 20 april. Boka gärna upp ditt deltagande i anmälningsformuläret här. Ju fler vi är som hjälper till, desto mer får vi gjort och kan reducera kostnader för underhåll! Och sen en fin chans att träffa grannarna och lära känna varandra lite mer.

Som vanligt är styrelsen tacksam för synpunkter, iakttagelser och övriga frågor till .

Än en gång tack för förtroendet stämman gav den nya styrelsen!