Gå till innehåll

Augusti

Hej samfälligheten! Hoppas alla får möjlighet att njuta av sommaren med allt vad det innebär, oavsett om det i år är hemester, svemester, utomlands eller kanske med arbete. Det råder stor aktivitet i områdets fastigheter med renoveringar, trädgårds- och markarbeten, socialt efterlängtat umgänge och fantastiska medlemmar som tar egna initiativ för skötseln av samfälligheten. Särskilt stort tack från styrelsen till de som t ex frivilligt slagit gräs utmed promenadstigar, ytan vid cykelstället Saltarövägen och alla andra goda insatser för vårt gemensamma.

Augusti månad är här, men sommaren hoppas vi hänger kvar och visar sig från sin bästa sida så länge som möjligt. Fortsatt trevlig sommar till alla önskar styrelsen!

1 reaktion på ”Augusti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *