Gå till innehåll

Kopparmora förskola

Hej! Jag arbetar som rektor på Kopparmora förskola. Vi har sen i somras haft en del förstörelse på vår gård. De sista veckorna har det ökat ännu mer, och dessutom hittar vi nu tändstickor och material som man har försökt tända eld på. Detta sker både på helger och på vardagskvällar. 
Min önskan är om ni har möjlighet att gå ut till alla boende i området och be dem vara medvetna och uppmärksamma på vad som händer på förskolans gård på kvällar och helger. Kanske ta en extra promenad förbi förskolan. 


Tack på förhand!
Med vänlig hälsning
Åsa Doverfelt​

070-168 03 78
Asa.Doverfelt@varmdo.se

1 reaktion på ”Kopparmora förskola

  1. Mirjam Pätsi-Ullberg

    Kanske kan Värmdö Polarna besöka förskolan kväll/natt. Föreslår att Föreningen kontakta dem! Om de är några föräldrar som vill Nattvandra så kan jag ställa upp.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *