Gå till innehåll

GA3 – Badet och Tackelvägen

Tillsammans med Norra Kopparmora sköter Södra Kopparmora samfällighet badet och Tackelvägen. Norra kopparmora har på sin årsstämma fått in motioner gällande parkeringstillstånd vid parkeringen vid badet och parkeringsförbud som gäller i hela Norra Kopparmora från sina medlemmar och som bifallits på deras årsstämma.

Södra kopparmora samfällighetsförening har ännu inte haft sin årsstämma (pga. Corona) och kommer därför inte kunna ta ställning till dessa frågor förens ordinarie årsstämman som är planerad till 2022, där våra boende har möjlighet att tycka till. Fram tills dess så har Norras kopparmoras styrelse valt att via skyltning förtydliga att parkeringen vid badet är privat och att parkeringen främst är till för oss boende i Kopparmora. Några av dessa platser är markerade som gästparkeringar.

Vi vill förtydliga att styrelsen i Södra inte finns på Facebook. Är man osäker på vad som gäller eller har frågor som rör samfälligheten så skickar du ett mail till styrelsen@sodrakopparmora.com

Ni finner mer information på Norra kopparmoras hemsida - www.norrakopparmora.se (Läs mer under fliken "trafik och vägar")
Länk till förbud att parkera inom norra kopparmora

2 reaktioner på ”GA3 – Badet och Tackelvägen

  1. Joppe de Ron

    Hej ! Toppen med lite information om situationen vid badet ! Ska vi inte ha nån stämma i år ?

    Mvh Joppe

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *