Gå till innehåll

OBLIGATORISK STÄDDAG 8 MAJ

Då Coronapandemin tyvärr fortfarande är kvar i samhället så finner styrelsen det inte lämpligt att samla alla boenden på en annars väldigt trevlig städdag. Ett tillfälle att knyta kontakter med både gamla och nya grannar samtidigt som vi håller våra årsavgifter fortsatt låga när vi gemensamt röjer i vår skog och mark.

Vi har istället valt att den 8 maj med en ca tid 9.30-14.00, hjälpas åt att gemensamt och på eget initiativ/ ansvar:

· Köra bort grenar och sly efter vattenfalls ledningsröjning till rishögen – detta är varje enskild fastighetsägares ansvar men tanken är att vi hjälps åt då det nu ligger stora mängder kvar längst vägarna som ser oerhört tråkigt ut. Detta också för att möjliggöra dikesklippningen. Om du inte har några grenar precis utanför dig? lyft blicken, kanske finns det en hög som du noterat och där du kan bidra med att området rensas och snyggas till (tex. Infarten till området)

· Se till att vägtrumman samt diket runt sin fastighet är rensad och i bra skick. 

· Önskar man ta ner något träd på samfällighetens mark så måste detta kommuniceras med Max som är grönområdes ansvarig. 

Frågor hänvisas till styrelsen@sodrakopparmora.com

Resultatet efter städdagen kommer att rapporteras under v. 19, förhoppningen är då att alla högar efter vattenfall är borta och att alla bidragit med det man själv kan bidra med! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *