Gå till innehåll

Inbrottsvarning

Styrelsen har fått kännedom om att det rört sig obehöriga hos fastighetsägare i området under veckan. Fastigheterna som haft besök har maskiner eller garage som varit det som de obehöriga tittat efter (vad vi känner till) Rörelse har skett både nattetid och dagtid och vi vill göra alla uppmärksamma på att lyfta blicken om ni ser något udda samt informera grannarna när ni åker bort.

1 reaktion på ”Inbrottsvarning

 1. Annika Havås

  Hej!
  Vi flyttade från Kopoarmora idag och vi har inte märkt av någonting. Men en fråga; har ni anmält detta till polisen? Kanske viktigt att göra det så de kan få en bild av vad som pågår och ev. ha lite extra span.
  Det kan ju vara på gång i fler områden och de kan lägga pussel om de fårnin anmälningar och iakttagelser.
  Mvh Annika

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *