Gå till innehåll

Vägarbete & Reflexer

Nu har vi kommit in i den perioden där kvällarna blir mörkare och mörkare, allt fler tar sig ut på en kvällspromenad och vi vill påminna alla om att det är dags att sätta på er reflexer när ni rör er på vägarna, ni syns inte annars. Glöm inte barnen som går till och från bussen – de syns ännu mindre.

Under förra veckan så påbörjades bygget av den nya trafostationen på Smårisvägen som skall förse den nya Brf:en med ström. Vattenfall har meddelat att det kan bli en liten påverkan på framkomligheten.

Påminner även om städdagen den 10 oktober. Ni kommer till bokningen genom att klicka på länken HÄR. I skrivande stund så är det 6 bokningar i vår samfällighet som har över 200+ fastigheter. Vi antar att alla gemensamt är intresserade att hålla nere årsavgiften även kommande år = vi måste hjälpas åt att delta på vår/ höst. Alla kan bidra med något!

Information har gått ut till några fastighetsägare som har parkerat bilar/ släp/ båtsläp/ båtar på samfällighetens mark. Vi har bett dessa fastighetsägare att flytta sina fordon/ släp då styrelsen har fått synpunkter både i miljösynpunkt samt för vår gemensamma trivsel i området då de står felparkerade i skogen.

1 reaktion på ”Vägarbete & Reflexer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *