Gå till innehåll

STÄDDAG 9 MAJ

Påminner om städdagen som äger rum 9 Maj! 09.00 kör vi igång och beräknas hålla på till 14.00. Boka in dig HÄR för att vi ska veta hur mycket arbetsuppgifter vi ska förbereda samt hur många korvar som skall tillagas.

Det är genom att vi tillsammans hjälps åt så att vi får ett trivsamt område och möjlighet att bibehålla vår låga avgift.

10 reaktioner på ”STÄDDAG 9 MAJ

 1. Marianne Majlöf Lotse

  Hejsan. Jag och min man har anmält att vi kommer på städdagen. Vi flyttade hit den sista augusti förra året så detta blir vår första städdag.
  Vi har därför några frågor.
  Var träffas vi?
  Vad är arbetsuppgifterna?
  Mvh Marianne & Björn
  Kajutvägen 2

  Svara
  1. Nathalie

   Hej Marianne, vad kul att ni kommer delta på städdagen! Varmt välkomna 🙂
   Vi har haft lite olika samlingsplatser men kommer gå ut med det längre fram beroende på antal deltagare osv med tanke på Corona och folkhälsomyndigheternas rekommendationer. Uppgifterna brukar vara allt ifrån att plocka skräp vid återvinningen, röja sly/ fälla träd. Vi försöker allmänt hålla efter vägar och gångstråken i området, man bidrar med det man klarar av helt enkelt.

   Allt gott!
   Hälsningar Nathalie Sekreterare

   Svara
  1. Nathalie

   Hej Matilda/ Emma, tack för din kommentar!
   Precis som du skriver så finns det tydliga riktlinjer som vi kommer förhålla oss till. Vi har pga detta inte ännu publicerat samlingsplats just för att kunna dela upp och anpassa arbetsuppgifter utifrån hur stor uppslutningen blir. Vi kommer vistas utomhus hela dagen och alla får ansvara för att hålla avstånd till varandra.

   Allt gott!
   Hälsningar Nathalie Sekreterare

   Svara
 2. Anne-Li

  Hej! Vi bor på Klysvägen och undrar om ett arbetsområde kan vara att röja sly längs Klysvägen och i kurvan på Klysvägen för att förbättra sikten i kurvan? Som vi i så fall kan jobba med den 9/5. Hälsningar Anne-Li och Claes

  Svara
  1. Nathalie

   Hej Anne-Li, tack för din kommentar!

   Mailar du ditt telefonnummer till styrelsen@sodrakopparmora.com så ringer Max upp dig (mest för att ingen på eget initiativ ska gå loss och ta ner träd som inte ska fällas osv så håller han lite koll).

   Hälsningar
   Nathalie Sekreterare

   Svara
 3. Åsa Järbin

  Hej!
  Vi bor på Splitsvägen 5 och ser en bra möjlighet att förbättra vår vändplan genom att använda sanden som sopats upp och nu ligger ihopsamlat vid gamla skolbusshållplatsen. Se tidigare mail till styrelsen angående detta. P g a Corona gör vår familj detta jobb själva ev med hjälp av närliggande grannar. Med vänliga hälsningar Fam Järbin

  Svara
 4. Åsa Järbin

  Hej!
  Vi bor på Splitsvägen 5 och ser en bra möjlighet att förbättra vår vändplan genom att använda sanden som sopats upp och nu ligger ihopsamlat vid gamla skolbusshållplatsen. Se tidigare mail till styrelsen angående detta. P g a Corona gör vår familj detta jobb själva ev med hjälp av närliggande grannar. Med vänliga hälsningar Fam Järbin

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *