Gå till innehåll

Bokningen är öppen!

Det börjar dra ihop sig till samfällighetens städdag! Bokningen är öppen och man bokar en "plupp" per deltagare för att vi på ett bra sätt ska veta hur mycket vi hinner med under dagen samt hur mycket lunch wärmdö delikatesser skall förbereda. Bokningen hittar du HÄR

Till skillnad från tidigare år så föreslog styrelsen på årsstämman att vårens städdag (och kommande städdagar) skulle förstärkas med två boende som ska finnas behjälpliga vid planering, frågor & funderingar tillsammans med styrelsen under städdagen. Tack Hasse & Tommy som ställer upp detta år!

9 Maj klockan 09.00 kör vi igång och beräknas hålla på till 14.00. Mer info kommer närmre inpå - Boka in dig redan nu HÄR

Det är genom att vi tillsammans hjälps åt så att vi får ett trivsamt område och möjlighet att bibehålla vår låga avgift.

Obs! Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande covid-19 och restriktioner för sammankomster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *