Gå till innehåll

PEAB

Vi har tidigare berättat att styrelsen haft en dialog med Peab efter att deras arbete slutfördes i maj/ juni och meddelat att vi inte varit nöjda med resultatet av beläggningen på våra vägar. Vi har tillsammans med en representant hos Peab gått runt under 2timmar på samtliga vägar och lämnat våra synpunkter till dem.

Det som skett är att Peab håller med oss att arbetet ej är bra utfört och Peab kommer att göra om sitt arbete så att det blir rätt och bra gjort. Korrigeringen/ lägga nytt oljegrus kommer att ske först till våren då vi i styrelsen varit väldigt angelägna om att få svar kring varför det blev som det blev och vad de har för plan för att det inte blir likadant nästa sväng.

2 reaktioner på ”PEAB

 1. Elizabeth Wistrand

  Hej jättebra. Hur går arbetet med den nya bostadsrättsföreningen? Är det bara jag som undrar? Ber dig återkoppla var vi står. Mvh Elizabeth Kätting 15

  Svara
  1. Nathalie

   Hej Elizabeth, tack för din kommentar!
   Vi har upprättat ett nyttjanderättsavtal med BRF:en som kommer vara bra för samfälligheten, pga arbetsbelastningen så har vi inte prioriterat att summerat ihop allting då det helt enkelt varit för många bollar i luften med byggarna och deras projekt.
   Det kommer 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *