Gå till innehåll

Nya speglar på plats!

Äntligen är vägspeglarna som skulle bytas ut på två ställen på plats. Speglarna som bytts ut är i korsningen S.kopparmoravägen/ Angöringsvägen samt i kurvan vid S.koppamoravägen 37/32.

Nu när mörkret faller på så är sikten dålig och speglarna hjälper oss se vad som händer bakom kurvan. Glöm inte att hastigheten är 30km/h i hela området och det är vårt gemensamma ansvar att påminna vänner och besökare om detta.

Önskemål har inkommit till styrelsen att det önskas fler speglar i andra kurvor nu när dessa skulle bytas ut. Det önskemålet måste vi besluta om på årsmötet så vi uppmanar till att inkomma med en motion till våren.

Det är många, framförallt barn som rör sig längst med vägarna tidiga mornar samt eftermiddagar då det är mörkt ute. Vi uppmanar er att se till att NI syns så att det inte händer någon olycka. Det är många som inte syns då de inte har någon reflex alls när de rör sig i mörkret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *