Gå till innehåll

Aktivitet i området

Idag har vi två projekt som är igång. Bommen sätts upp nere vid den nya vägen vid dagis. Detta till stor del för att förhindra obehörig biltrafik att röra sig där, vi tänker främst på inbrottsrisken men även för att skydda alla boende som nyttjar vägen till fots.


Genom att montera en låst bom får vi också en bättre kontroll på hur ofta Värmdö kommun/ miljövison nyttjar vägen då de idag utrycker att de enbart spolar ledningarna ett par ggr/år och att vi inte har några större problem med våra avloppsledningar , något styrelsen inte delar synsätt med.

Vi har även trädfällaren Pelle i området idag som är här och plockar bort alla högar längst med Södra kopparmora vägen som efter städdagen. Kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *