Gå till innehåll

Tack för din insats!

Lördagens städdag är avklarad, Wow vad fint det blev! Ca 45 personer hjälptes åt att röja längst med hela Södra Kopparmoravägen. Vid in/ utfarten till området så har det rensats så pass att man faktiskt ser när man ska köra ut på Saltarövägen, så skönt! Det snyggades till längst med lyktstolpar/ farthinder samt lite promenadstråk och skogsdungar - tack för er insats, vilken otrolig skillnad det blev!

Det ligger lite högar nu längst med främst Södra Kopparmoravägen, dessa kommer att tas bort så snart som möjligt. Det ligger stockar som det är fritt fram att ta hand om vid intresse, dessa körs annars bort.

Tack för en trevlig dag alla boende samt till Wermdö delikatesser som serverade en god lunch efter hårt arbete under dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *