Gå till innehåll

Samling 10.00

Imorgon lördag samlas vi vid gamla busskuren (Södra Kopparmorav / Halvslagsvägen). Klockan 10.00 har vi en kort samling där vår grönområdes ansvarige går igenom arbetsuppgifterna som tagits fram för dagen. Ta gärna med er div redskap för att röja sly/ grenar. Styrelsen har köpt in bensin och sopsäckar.

Glöm inte att anmäla er så att mängden lunch och dricka går att bedöma, ansluter man under dagen så vill vi att man anmäler sig också! (Lista kommer också finnas på plats om man ej har möjlighet att anmäla sig digitalt) Lunch serveras nere vid dagis runt 14.00.

Vi i styrelsen är tacksamma för ert engagemang och att ni dyker upp på städdagarna, det motiverar oss att fortsätta vårt arbete för att få så bra förutsättningar som möjligt för vår samfällighet.

Vi ses imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *