Gå till innehåll

Löpande information

Som ni märkt så har Styrelsen valt att löpande publicera information från byggherrarna som är ansvariga för bygget vid Småris. Samfälligheten i sig har inte så mycket med bygget att göra men vi har beslutat att uppdatera via vår kanal då det är vi som bor här som drabbas av de olika störningarna som sker i form av avbrott, hinder på vägen, störningar då arbetet pågår osv.

Är det så att man har någon synpunkt, klagomål som ni vill att vi ska framföra så skickar ni ett mail till styrelsen@sodrakopparmora.com så vidarebefordrar vi dessa mail till byggherrarna Andreas & Joakim.

Styrelsen har löpande möten och samtal med byggherrarna för att besluta om hur nyttjanderätten skall se ut. Gällande huruvida styrelsen kommer säga ja till att gräva på samfällighetens mark för att möjliggöra VA anslutning för de nya fastigheterna så pågår en dialog med Värmdö kommun för att vi ska få garantier på hur våra befintliga fastigheter påverkas och vad det är för åtgärdsplan om vi får ännu mer problem med våra ledningar än vad vi har idag. Det som vi fått förmedlat idag är att Värmdö kommun inte bedömer att det är några problem med våran VA idag – en åsikt styrelsen inte delar.


Vattenfall fortsätter arbetet imorgon och inget avbrott (av elförsörjning) görs idag. De planerar att göra ett kortare avbrott - ca 15 minuter - imorgon (fredag) runt lunchtid när de tar bort det tillfälliga elverket för hushållen (ett 40 tal) vid Klysvägen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *