Gå till innehåll

Utvärdering efter vägarbetet

Som ni alla förmodligen sett så har en stor del av området fått vägarna fixade med oljegrus i förra veckan. Arbetet skulle ha pågått under denna veckan men Peab som utförde jobbet hade tid redan i förra veckan.

Styrelsen har åkt runt och tittat på de berörda platserna och kan konstatera att det på vissa ställen inte nått det resultat vi önskar (infarten dvs) så detta kommer lyftas och åtgärdas. Ni kanske även noterat att det är rejäla skillnader mot vägen och brunnarna vilket är medvetet och ska iordningsställas när vägen ”satt sig lite” då kommer de hamna i samma nivå som den nya vägen.

I alla vändplaner som i ordning gjorts sista åren så har det lagts på asfalt. Så kommer det bli även kommande år då oljegruset inte klarar av vridmomentet när framförallt större fordon ska ta sig runt vändplanen. Detta arbetet är inte beställt ännu men styrelsen har för ambition att utföra detta då det är nödvändigt på flertalet ställen.

Sist men inte minst så vill vi uppmana alla boende att hjälpas åt att köra över hela vägbanan = alltså inte i samma hjulspår, missförstå mig rätt men det vi vill undvika är att den nya vägen får ”spår” när vägen fortfarande är mjuk och där måste vi alla hjälpas åt.

1 reaktion på ”Utvärdering efter vägarbetet

  1. Lennart

    Hur går det med dom överdoserade kurvorna på vägarna ? Jag har för mig att det skulle åtgärdas också.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *