Gå till innehåll

Rotvälta

Vi verkar ha klarat oss relativt bra runt om i området tack och lov. Det är ett antal träd som fallit längst med vägarna, men även på tomterna där minst 2 träd vad styrelsen vet har fallit ruskigt nära husen.

Träden som fallit som är längst med vägarna kommer vår entreprenör ta hand om under veckan. De träden som hänger över elledningarna är vattenfalls ansvar, vi från styrelsen gjorde första samtalet imorse runt 06 och får till svar att "hela södra Sverige ser ut som plockepinn" och att de prioriterar de ledningarna som har gått av, vi får hålla tummarna att ledningarna håller lite till och att det inte blir ett nytt avbrott när strömmen väl kommer tillbaka.

Träd som ligger över ledning och lampa s.kopparmorav/ jollev.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *