Gå till innehåll

Ny entreprenör i området!

Först och främst så vill styrelsen rikta ett stort Tack till Tommy Jönsson för alla dessa åren som du varit verksam i vårt område, våran klippa! Vi hoppas att du får mycket tid över och kan njuta av pensionen!

I vinter kommer PESAB AB, Jessica och Erik ombesörja snöröjningen i vårt område. De har flerårig erfarenhet och flertalet referenser från tidigare föreningar och företag. I vinter så kommer våra vägar plogas med olika maskiner. Pesab har en maskinpark med både pickuper, större och mindre traktorer och vad som för tillfället krävs för att utföra en bra snöröjning och halkbekämpning.

I vårt nya avtal med PESAB så är det bestämt att snöröjning utföres från ett snödjup av 5 cm (torr) alt 3 cm (blöt) snö utan anmodan. Halkbekämpning utförs vid uppkommen halka. Snöröjningen skall i största möjliga mån vara utförd senast klockan 06:00.

Vi önskar Jessica och Erik varmt välkomna till vårt område och som vår nya vinterentreprenör! www.pesabent.se 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *