Gå till innehåll

Bom vid badet

Vid infarten till vår gemensamma badplats vid Norra Kopparmora sitter det numera en bom. Bommens funktion är att säkerställa att räddningsfordon kan passera ner till badet obehindrat. Bommen är försedd med ett s.k. brandlås vilket innebär att räddningspersonal har nycklar och möjlighet att öppna bommen.

Parkera ditt fordon på avsedd parkeringsplats så att vägen är fri vid en eventuell olycka!

2 reaktioner på ”Bom vid badet

 1. Pernilla

  Hej var söker man om tillstånd för att sätta upp en bom på en väg till en sjö och att räddningstjänsten har nyckel till bommen?

  Svara
  1. Nathalie

   Hej Pernilla,

   Vet inte vilken bom du syftar på? bommen som samfälligheten varit delaktiga i att uppföra är den ner till badet vid norra kopparmora. Den bommen är utrustad med en brandnyckel som samtliga inom räddningstjänsten har tillgång till. Lika så bommen som är vid dagis intill "den nya vägen".

   Hälsningar
   Nathalie, Sekreterare

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *