Gå till innehåll

Inför städdagen 20/10

Nu börjar det närma sig för höstens städdag, vid infarten i området sitter det en skylt som jag tror de flesta noterat under helgen. Info om städdagen kommer även sättas upp på anslagstavlan för de som ej har tillgång till dator.
Vi samlas 10.00 vid g:a busskuren, korsningen Södrakopparmoravägen/Halvslagsvägen där vi checkar av vilka som är på plats samt delar ut arbetsuppgifter. Som vi tidigare skrivit så kommer det finnas uppgifter till stora som små och uppmanar alla boende att delta för att undvika ökade kostnader på sikt för att tillsammans hjälpas åt att hålla undan det vi klarar av själva.

Tack till er som mailat och som meddelat att ni inte kan delta på städdagen, ni har eller kommer få ett svar där förslag på vad som kan göras även efter städdagen om man inte har möjlighet att delta nu på lördag. Glöm inte att anmäla er, när nya hemsidan är uppe så hittar ni funktionen "Anmäl dig till städdag" 

Runt 13.00 samlas de som vill nere vid fotbollsplanen, Samfälligheten bjuder på korv & dryck efter vår gemensamt insats!

Ta med er röjsågar, säckatörer, sågar, trimmer eller något du tror kan behövas till städdagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *