Gå till innehåll

Arbetet på ängen vid dagis

Styrelsen vill förmedla lite information om vad som gäller nere vid ängen vid dagiset. Som vi tidigare informerat om, http://www.sodrakopparmora.com/paborjat-arbete-pa-angen-vid-dagiset/ Så förbereder Värmdö kommun för att göra ett mer omfattande byte av avloppsledningar i området. En förutsättning för att jobbet skall gå att utföra är att det finns en väg som klarar av den typen av fordon som behöver ta sig fram.

Värmdö kommun har meddelat oss att arbetet är försenat då de har varit många akuta jobb som de behövt prioritera vilket givetvis är trist för oss då arbetet inte fortskrider som planerat. Deras tidsram är att arbetet med vägen fortsätter under hösten och att även ledningsarbetet påbörjas under hösten så att vi till våren kan få det återställt enligt Ök.

Vägen som kommer att anläggas kommer att vara bestående men bredden kommer ej vara som den är nu till en början utan den kommer att smalnas av och snyggas till med material som gör att man med både fordon och till fots kan vistas på grusvägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *