Gå till innehåll

Gästparkeringarna

Hej på er!

Styrelsen har fått in synpunkter på våra gemensamma gästparkeringar där man får stå i max 36h. Vi har ett par stycken parkeringar i området där det är meningen att alla skall ha möjlighet att erbjuda sina gäster parkering när de är på besök.

Styrelsen har vid upprepade tillfällen fått synpunkter på att en av gästparkeringarna används som en permanent parkering av en/ två bilar som tar upp hela gästparkeringen, vilket inte är okej! Den berörda parkeringen är b.la. vid Södrakopparmoravägen/Tampvägen. Vänligen flytta dessa fordon omgående då dina grannar skall ha besök ikväll och ej kan erbjuda sina gäster parkering!

Respektera att det är 36h som gäller och använd ej dessa parkeringar som uppställningsplats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *