Gå till innehåll

Tack för idag!

Vilken underbar förmiddag i solen! För att det skall fungera i en samfällighet så bygger det på att vi hjälps åt för att hålla efter, det växer igen mer än vad vi hinner röja undan med de få som dyker upp på städdagarna! Om vi inte fortsättningsvis skall behöva ta in extern hjälp som vi får betala för = höjda avgifter, som jag tror att vi alla vill undvika så bygger det på att alla boende bidrar, antingen på vår eller på höst städningen!

Idag var vi 15 personer (av totalt 230 fastigheter..) som röjde upp längst med s kopparmoravägen samt längst med gångstigarna. Tusen tack till er som var med och slet idag, vilken skillnad – och vad bra det blev!

Städdagen avslutades nere vid dagiset med korvgrillning och dryck. Stort tack till Wärmdö delikatesser och alla som var med och kämpade idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *