Gå till innehåll

Välkomna tillbaka!

Hoppas Ni alla har haft en härlig sommar! Har Ni ledighet kvar får Ni passa på att njuta lite till av sensommarens värme och sol. Nedan följer information om höstens föreningsaktiviteter.

UNDERHÅLLSPLANEN OCH NY BELÄGGNING ANGÖRINGSVÄGEN  Sedan årsmötet i mars har efterforskningar gjorts gällande omarbetad underhållsplan för våra vägar. Representant från MASAB Asfalt AB har varit på plats och utvärderat slitage och behov. Underhållsplanen utformas av arbetsgrupp och kommer att dras för styrelsen inom några veckor från nu. Därefter presenteras den för våra medlemmar.                              Angöringsvägen kommer som beslutat att få ny beläggning på de mest skadade avsnitten redan under hösten. Det har konstaterats att vissa delar av vägen fortfarande är så bra att vi kan spara medel till andra områden. Vi avvaktar den varmaste perioden då det nya lagret "blöder" i värmen.

RÖJDAG DEN 14 SEPTEMBER Med den framgångsrika röjdagen i början av juni färsk i minnet kallas till ännu en röjdag lördagen den 14 september. På förslag finns att vi tar oss an de bestånd av jätteloka som brer ut sig i området då Värmdö Kommun tyvärr har avsagt sig ansvar för dessa om de inte står på allmän mark. Kom gärna med ytterligare förslag på vad som kan göras! Observera att dikeskant vid tomt är ägarens eget ansvar!

Detaljerad info om röjdagen kommer. Redan nu efterlyser SKAK förstärkning till barnpassningen! Skicka ett mejl till info@skak.nu om Du kan vara med och ordna aktiviteter för barnen medan röjning pågår.

SKAK Södra Kopparmoras Aktivitetsklubb söker fler som vill vara med och planera roliga och intressanta händelser för de boende i vårt område. Redan har inkommit förslag om plantbytardagar, träningsgrupper, hundpromenader och föräldraledighetsträffar. Kom gärna med fler förslag. Mejla till info@skak.nu!

En egen hemsida för SKAK är på gång. Den kommer att finnas på www.skak.nu men fram tills dess meddelar vi oss på SKAK-fliken här på hemsidan.

---------------------------------------------------------------------------------------