Gå till innehåll

Röjardag

Nu är datum satt för områdets gemensamma röjdag! Vi ses lördagen den 1 juni kl 9.00 i korsningen Kajutvägen/Södra Kopparmoravägen. Det finns uppdrag för alla, stort och smått. Medtag redskap och verktyg lämpliga för röjning, klippning o dyl t ex motorsåg, röjsåg m m. Har ni inga verktyg är ni välkomna ändå, arbetskraften är viktigast!

Vi ägnar oss i första hand åt slyröjning längs krondiket samt andra områden där behov finns. Kom gärna med förslag! Passa på att träffa Era grannar i trevligt samarbete och samtidigt spara sköna slantar för samfällighetsföreningen! Kom hellre någon timme eller två än inte alls!

I början av maj uppstod SKAK (Södra Kopparmoras Aktivitetsklubb). Denna sammanslutning ska fungera som ett komplement till samfällighetsföreningen och lägga fokus på verksamhet av mer social karaktär då detta inte kan bedrivas av samfällighetens styrelse. SKAK finns på plats och hjälper till med barnpassning, kaffe och lunch på röjdagen! Utskänkningsplats är Angöringsvägen 17. Ni som inte är med och röjer är välkomna att hänga med oss! Mer information om vår verksamhet kommer på hemsidan inom kort.

För att fira vårt goda dagsverke den 1 juni ses vi som kan, efter några timmars välbehövlig vila framåt kvällningen, för lite grill och "after work". Var och en tar med sig mat och dryck (och kanske en grill). Plats bestäms efter antalet deltagare. Hör av er om ni vill vara med via mejl till nina.goltz@gmail.com!

Väl mött!