Gå till innehåll

Nyinflyttad?

Håll dig uppdaterad

Mycket händer i vårt område.  Vill du underlätta din informationsinhämtning prenumererar du på hemsidan (i spalten till höger) och får inlägg via epost när något nytt publiceras. Använder du mobiltelefon finner du prenumerationsknappen längst ner. Föreningen saknar epost-adress till många befintliga och nya fastighetsägare. Maila gärna din epost-adress till styrelsen@sodrakopparmora.com.

Årsavgift

  • 3000 kr/ år och fastighet

Kontakt med styrelsen

Mail som kommer styrelsen tillhanda försöker vi behandla så fort som möjligt. Är det frågor som behövs lyftas med samtliga styrelsemedlemmar så kommer mailet besvaras senast efter nästkommande styrelsemöte
styrelsen@sodrakopparmora.com

Postadress: Södra Kopparmora Samfällighet, Box 87, 13922 Värmdö
Organisationsnummer: 716418-3613
Bankgiro: 5595-6023

För allas trivsel

Inom Södra Kopparmora är fartbegränsningen 30 km i timmen. Vägarna i området är smala och ska delas med cyklister, gångtrafikanter, hundar och mopedister.

Att visa sina grannar respekt genom att köra försiktigt genom området borde vara en självklarhet för alla.  Tänk också på att informera besökande vänner att det är 30 km/h som gäller i området.
Vårdslös körning i området leder givetvis till att vi tvingas sätta upp fler farthinder, något som de flesta vill undvika.