Gå till innehåll

Uppdateringar hemsida

Sidan om Miljö och närmiljö är uppdaterad, bland annat om trafik och fordon och de lokala trafikföreskrifter som Värmdö kommun har utfärdat för samfällighetsföreningen under sommaren 2023.

Förberedelser för ny hemsidesplattform är också på gång och kommer lanseras under sensommar/höst. Vår nuvarande plattform har tjänstgjort väl genom åren, men börjar nå teknisk end-of-life. Lagringsutrymmet är snart fullt, det saknas stöd för GDPR och det saknas möjlighet för behörighetsstyrning vid inloggning (både för medlemmar och styrelse). Nya hemsidan är anpassad och uppdaterad för att klara av dagens digitala förutsättningar. Våra vänner i Norra Kopparmoras samfällighetsförening genomförde motsvarande uppdatering i slutet av 2021 och är mycket nöjda med leverantören SimplyBrf. Vi kommer ha kvar domänen sodrakopparmora.com och återkommer med mer information inför lansering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *