Gå till innehåll

Dags för dikning!

Imorgon måndag 7 augusti, kl 0800 påbörjas dikningen utmed vägarna i vår samfällighet och beräknas pågå hela veckan (V32). Arbetet kommer påbörjas längst in i området utmed slutet av Södra Kopparmoravägen och tillhörande stickvägar, för att sedan arbeta sig framåt mot infarten till området. Under veckan som passerats genomfördes utsättning via Ledningskollen och markeringar för ledningsdragning gjordes samt överlämning av kartor för ledningar där Vattenfall, Skanova och Värmdö kommuns intressen har markerats. Styrelsen ber om överseende med arbetsmaskinerna under veckan och extra vaksamhet i närhet av maskinernas arbetsområde. Styrelsen uppmanar samtliga delägande fastigheter att bistå arbetet genom att ta undan alla eventuella hinder utmed den egna fastighetsgränsen, rensa bort eventuella fällda träd/sly och kvistar från diket, säkra att sopkärl och övriga eventuella fordon, trailrar etc är uppställda inom egen fastighetsgräns. Medlemmar kan också bistå genom att klippa häckar/buskar - särskilt i korsningar - för sikt och framkomlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *