Gå till innehåll

Brunn bytt och nytt läckage ny plats

Brunnen vid vändplats Tampvägen är nu bytt och ny brunn är på plats enligt vad Värmdö kommun utlovat denna veckan. Området är fortfarande i behov av sanering, vad styrelsen kan se är detta ännu inte utfört. Status från kommunen är efterfrågad.

Nytt läckage 4 maj - brunn utmed "nya" stigen stordiket

Flera av de brunnar som ligger utmed nya stigen stordiket (motion 3) fotades och anmäldes in till kommunen av styrelsen i fredags 28 april, då utan läckage - men sönderrostade och sneda. Idag var det uppmärksamma boende som uppmärksammade läckaget och anmälde till kommunen - tack! Kommunen är i skrivande stund och åtgärdar läckaget, tillsammans med Miljövision. Läckan ska enligt uppgift åtgärdas ikväll. Inget avloppsvatten förefaller ha runnit mot stigen, så stigen är fortfarande gångbar, även om doften inte är så behaglig. Styrelsen har begärt att hållas uppdaterad i ärendet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *