Gå till innehåll

Uppdatering läckande avlopp nedan Tampvägen

Värmdö kommun utlovade sanering efter läckande avlopp vecka 16. Detta sköts sedan fram till vecka 17. Idag kom besked att arbetet kommer utföras vecka 18, och att kommunen då samtidigt passar på att byta ut befintlig brunn till en ny. Se nedan beskedet som ankom styrelsen idag. Naturligtvis bevakar styrelsen att arbetet utförs som utlovat. Så - främst fastigheterna på Tampvägen närmast vändplan - ha överseende och tålamod tills utlovade åtgärder är genomförda. Fastigheten Tampvägen 13 är orienterad.

"Hej

I uppdraget har vi lagt till brunnsbyte när vi ändå tar oss till platsen som ska saneras för att förhindra framtida problem. Detta kommer att ske vecka 18. Vi kommer att behöva ta oss över fastigheten längs med ledningen för att nå brunnen som diskuteras. Tekniska driften kommer också att behöva ta bort några mindre träd och buskar runt brunnen för att förhindra framtida rotinträngningar i systemet.

Förmedla gärna information till fastighetsägaren som bor på Tampvägen 13."

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *