Gå till innehåll

Resultat vårstäddag 2023

Vilken dag det blev, med fantastiskt väder och stor uppslutning av taggade deltagare! Skogsdungen rensades upp på ris efter motorsågsgruppens fällning, och en del nya träd togs ned eller kapades i bitar. Gångstigen längs stordiket mot bron mellan Kajutvägen och Splitsvägen (motion 3) hanns med så långt gruset räckte. Mer grus är på gång, så arbetet med stigen därefter kan färdigställas. Städning utfördes runt återvinningsstationen och all möjlig bråte spritt i naturen och området är nu borta. Insats både för miljön och oss själva! Bouleplanen är fräsch och fin, rensad på ogräs och krattad. Sen kördes det ris och rensades på andra platser i vårt fina område. Som final samlades hungriga och törstiga hjältar, både stora och små, runt grillen för välförtjänt korv och dryck. Extra roligt att flera barn och unga också deltog, där alla oavsett ålder, kämpade efter bästa förmåga.

Ett särskilt tack till planeringsgruppen (Max, Jens, Jocke och Tommy) – välordnat och välorganiserat som gav resultat!

Styrelsen framför sitt varma tack till alla som hade möjlighet att närvara, både med muskelkraft, verktyg, maskiner och släpvagnar. Tillsammans gör vi skillnad på riktigt!

I övrigt fortsätter styrelsen planen med underhåll och beslutade åtgärder för GA1 och GA2. Jobbet med utläggning av stenbumlingar vid gamla pumphuset (motion 1) är beställt och kommer vara utfört i närtid. Och som tidigare meddelats pågår lagning av vägarna nu efter vinterns skador, ha överseende och vaksamhet för stora maskiner i arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *