Gå till innehåll

Blandad vårinformation 2023

Städdag

Nu på lördag 22 april har vi föreningens vårstäddag. Uppslutningen verkar mycket god enligt anmälningar på hemsidan och huvuddelen av styrelsen deltar också. Jätteroligt – det vi gör är för oss gemensamt och stärker vår samhörighet och grannsamverkan!

Vi samlas på parkeringen vid förskolan kl 1000 och avslutar med korvgrillning och samkväm ca kl 1400. Vi kommer dela in deltagarna i grupper och enligt planeringsgruppen är det tre områden som kommer kräva fler deltagare. Medtag gärna lite egna trädgårdsverktyg (grensax, sekatör, röjsåg, grensåg etc). Det kommer finnas bränsle, kedjeolja och sopsäckar att fylla på med. De som har möjlighet att bidra med bil och släp får gärna göra det. Grillen kommer tändas lagom till att korv och dryck serveras ca kl 1400.

Underhållsplan och genomförande beslutade åtgärder

Nu börjar vi med åtgärder som finns i beslutad underhållsplan och enligt beslutade styrelsens förslag och motioner. Lagning av skador på vägarna efter vintersäsongen kommer påbörjas snarast. Ha överseende om stora maskiner rör sig på vägarna.

Imorgon, fredag 21 april, kommer utlägg av grus påbörjas på gångstig längs stordiket mot bron mellan Kajutvägen och Splitsvägen (motion 3).

Sanering avloppsläckage vändplats Tampvägen

Kommunen hade planerat sanering efter avloppsläckage vid vändplatsen Tampvägen nu i veckan (vecka 16). Styrelsen fick emellertid beskedet att detta måste skjutas upp till nästa vecka (vecka 17) pga. att anlitad entreprenör hade fått förhinder. Styrelse har blivit lovad uppdatering om planen ändras ytterligare.

Faktura medlemsavgift 2023

Fakturan för medlemsavgiften 2023 är sedan förra veckan distribuerad. Tyvärr fungerar inte skanning av QR-kod eller OCR-nr. Skriv istället meddelande med fakturanummer vid betalning, så kan föreningens kassör hålla ordning i bokföringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *