Gå till innehåll

Påskhälsning 2023

Våren kommer försiktigt, även om grannen vintern envisas och ger oss snö in i april. Nu går vi mot påsk och hoppas att sol och varmare dagar snart kommer.

Styrelsen planlägger och avser genomföra de åtgärder som finns i stämmobeslut och underhållsplan för våra gemensamhetsanläggningar så fort väder och årstid medger. Grus efter säsongens sandning ska tas upp, skador på vägar efter vintern ska lagas, dikningen vid Småris genomföras och allt annat i prioriterad ordning.

Föreningens vårstäddag är snart här, planerad till lördagen 22 april, och styrelsen hoppas att riktigt många kan delta. Bokningen är öppen på föreningens hemsida och du hittar den HÄR. I skrivande stund är det få anmälningar och styrelsen är tacksam för fler anmälningar snarast, så planering och förberedelser kan dimensioneras. Som vanligt planerar vi att avsluta städdagen med samkväm runt grillen, med korv och dryck.

I vanlig ordning nås styrelsen genom e-post styrelsen@sodrakoppamora.com och till kassören direkt via ekonomi@sodrakopparmora.com.

Med ovan sagt önskar styrelsen alla medlemmar en riktigt skön och Glad påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *