Gå till innehåll

Hot & Våld

I området har det under en längre period förekommit hot och våld mot barn av barn i området samt barn utifrån som rör sig i vårt område. Området har även i perioder utsatts av vandalisering. Styrelsen samt styrelsen i brf södra kopparmora är medvetna om vilka individer det rör sig om och är väl insatta i situationen.

Polisanmälan är upprättad för de delarna som berör samfälligheten (vandalisering). Det finns ett antal föräldrar som på bred front både via polis, skola och socialtjänsten försöker lyfta problematiken och få ett slut på dumheterna. Vi i styrelsen kan inte driva frågor som inte berör vårt mandat och ansvar, dvs området (vandalisering). Däremot kan vi förmedla kontaktuppgifter till andra berörda föräldrar om du har ett barn som blivit/ är utsatt. Hör av er till styrelsen@sodrakopparmora.com

2 reaktioner på ”Hot & Våld

  1. Åsa Järbin

    Blir väldigt illa berörd av detta. Har inte varit medveten om de här ytterst allvarliga problemen. Finns det något vi
    boende kan göra?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *