Gå till innehåll

Snöröjning&bilar

Snön vräker ner och vår entreprenör har södra & norra samfälligheter som sin första prio. På kajutvägen är det bilar parkerade på vägen, flytta dessa omedelbart då de försvårar och hindrar snöröjningen!

Snöröjningen kommer pågå under flera timmar, det kommer bli återkommande snövallar och entreprenören gör allt han kan för att få undan snön och hålla vägarna farbara. Kör försiktigt och meddela styrelsen om ev hinder på vägen.

6 reaktioner på ”Snöröjning&bilar

 1. Mona Jansson

  Hej!
  Vi väntar på att Kajutvägen ska bli plogad så att vi kan komma ut och att bla sopbilen och utryckningsfordon kan komma fram.
  Problemet med fel parkerade bilar verkar vara svårlöst men nu med försenad plogning upplever jag det som otryggt.
  Hälsningar Kajutvägen 27

  Svara
  1. Nathalie

   Hej Mona,

   Plogbilen är ute i detta nu. Förutsätter att fastighetsägarna har flyttat bilen nu.

   Ha en fin kväll!

   Svara
 2. Christer Sjölin

  Hej! Nu har det hänt igen, vi har en meter hög snövall vid vår utfart som plogbilen skapat, vi har gång på gång påtalat om att
  vrida plogen vid passage av utfart, som det är nu kan vi inte komma ut på den nyplogade vägen, vad är det för mening med att ploga vägarna när vi inte kan komma ut på dom. Vi är många äldre i området som inte orkar skotta bort vallarna som skapas, något måste hända, eventuellt att plogbilen kommer tillbaka och tar bort vallarna vid infarterna!

  Svara
  1. Nathalie

   Hej Christer,
   Som tidigare kommunicerats så gör entreprenören allt han kan för att minimera snövallarna vid infarterna. Om plogbladet skall vridas vid varje passage så skulle detta medföra en betydligt längre utförande tid = ökade kostnader. När det kommer dessa mängder snö så blir det snövallar, för alla boende i området tyvärr.

   Svara
 3. Eva-Lena tillberg

  Hej jag undrar om man kan få kontakt med snöröjarna och fråga om dom kan skotta bort snövallen och ta bort snö ca 10 m in mot min bil mot betalning såklart
  Kommer inte ut ock har problem med rygg så jag kan inte skottamvh/Eva-Lena tillberg

  Svara
  1. Nathalie

   Hej Eva- Lena, vet att entreprenören kört non stop under sista dygnet. Kontakta dem och hör med dem vilka möjligheter som finns 🙂 08-571 620 36

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *