Gå till innehåll

Gatubelysning

Hej!

Gatubelysningen har sedan en tid tillbaka inte fungerat. Vi misstänker att någonting hänt i samband med strömavbrottet området hade. Styrelsen undersöker saken, förhoppningsvis är belysningen fungerande inom kort.


Uppdatering: Tack till Bo som på eget initiativ kontaktade oss i styrelsen för att hjälpa oss felsöka. Felet är troligtvis att skymningskopplaren havererat. Belysningen kommer vara igång dygnet runt några dagar tills alla delar är på plats. Stort tack för din insats och engagemang!

2 reaktioner på ”Gatubelysning

  1. Bo Hammarberg

    Hej!
    Skymningskopplaren hat troligen havererat. Den är förbikopplad nu så belysningen kommer att dygnet runt några dagar framåt tills jag hinner skaffa en ny och byta.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *