Gå till innehåll

Hösten är här!

Under sommaren har det varit skadegörelse i området samt på kopparmora dagis. Styrelsen har haft en tät dialog med förskolechef samt personal för att hjälpas åt att ringa in problemet. Vi vill tacka de vårdnadshavare som fått information om att deras barn på ett eller annat sätt varit involverad i skadegörelsen eller tråkiga händelser som skett sista tiden, ni har agerat. Det är tillsammans som vi kan göra en förändring vilket nu verkar vara fallet, kul och bra jobbat alla inblandade. 

Den 1 oktober så har styrelsen utlyst en gemensam städdag, nu mer än någonsin är det viktigt att vi sluter upp och hjälps åt för att fortsatt hålla ner kostnaderna. Området är stort, det finns en uppgift för alla åldrar. 

Boka in er här så att vi kan ordna en lättare lunch till de som deltar. 

Inom kort så är det dags för dikesklippning igen, inför hösten klipps bägge sidor av diket. Otroligt viktigt att bilar, båtar, släp inte står i diket/ längst med vägarna (precis som alltid) 

Påminner också om vad som gäller om du önskar ta ner ett träd på vår gemensamma mark. Du måste skicka in ett grannyttrande och en tydlig bild på vilka träd som det berör. Allt för att minimera risken för missförstånd och grannosämja. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *