Gå till innehåll

Vart parkerar ni?

Sedan en tid tillbaka har styrelsen sett över lagar och regler och hur vi egentligen bör förhålla oss till medlemmar i området som trots styrelsens uppmaningar, tillsägelser och brevledes fortsätter att parkera i diken, utmed med gemensamma vägar, ställer upp båttrailers i vägrenen eller sedan många år tillbaka låtit lämnade båtar och dylikt förfalla i skogen. 

Via e-post kommunicerar vi med uppgivna grannar och förmedlar att vi ska se över problematiken, som inte är helt enkel. För att förtydliga så är vi i styrelsen också era grannar, vi tycker inte alls att det är kul att leka ordningspoliser – men tyvärr kommer detta behöva ske med ett antal fastighetsägare framöver. 

För er som läst stämmoprotokoll eller deltog på årsstämman så fanns det med ett förslag från styrelsen i år som stämman beslutade. 

Vi har som ambition att verkställa detta omedelbart. 
Med det sagt så vill vi uppmana er som vet med sig att ni parkerar bilar på vägar och i diken, ni som har en båttrailer på vår gemensamma mark – sluta upp med det så slipper vi ta till åtgärder som kommer riktas mot fastighetsägaren. Bötesbelopp kommer att utfärdas med 2500kr/per påbörjat kvartal, med start kvartal två 2022, och bötesbeloppet ackumuleras vid utebliven betalning. 

Vi vill starkt poängtera att detta INTE gäller merparten av fastighetsägarna utan endast tre-fyra fastighetsägare som inte tycker sig behöva följa våra gemensamma regler och som tidigare fått ett antal uppmaningar från styrelsen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *