Gå till innehåll

Tackelvägen (GA3)

Just nu är det otroligt halt på hela Värmdö. I Södras område så har entreprenören varit ute och sandat men då det är plusgrader så hjälper det inte överallt när sanden hamnar under isen. Runt om i området så finns det sandlådor som man gärna får använda för att stötta på gångvägar och i kurvor.

Vill också påminna att Tackelvägen (GA3) som är vår gemensamma väg med norra, den vägen plogas vid behov, men sandas inte! Råder er att parkera bilen och gå ner om man skall kolla till sin båt just nu då det är glashalt.

——— Uppdatering 2022-01-30

Då det ännu inte satts upp någon skylt som visar att vägen inte vinterunderhålls, så togs beslut att Tackelvägen skulle sandas idag söndag. För er som har båtar uppställda rekommenderar jag er en promenad ner då det är många pressar som blåst sönder i stormen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *