Gå till innehåll

Glad midsommar!

Vi i styrelsen hoppas att ni alla får en härlig midsommar och att vädret visar sig från sin bästa sida. Som ni märkt är sommarentreprenören (https://markmiljoteknik.se) i området för att klippa våra ängar och diken, detta skall enligt avtalet vara utfört till midsommar och till ett fastpris enligt avtal.

Dikena skall klippas med dikets hela bredd mot vägen, sidan mot tomterna ansvarar man själv för.

— 22.55. Entreprenören har inte hållit sin del av avtalet då dikesklippningen inte är avklarad eller ordentligt utförd enligt vårt kontrakt. Entreprenören är underrättad om att detta är under all kritik och att klippningen är alldeles för smal mm. Vi är således väl medvetna om att det inte klippts tillräckligt mycket eller på samtliga platser där det skall dikesklippas.

6 reaktioner på ”Glad midsommar!

 1. Joppe de Ron

  Hej ! Trist att det inte blev klippt till Midsommar, vad är planen nu ? När räknar man med att det ska bli klippt ?

  Svara
  1. Nathalie

   Hej!

   Precis som förra året när du också satt med i styrelsen så sker saker som vi inte kan styra över. Vi har varit väldigt tydliga med entreprenören att detta skall ske omgående och jag förutsätter att det snarast blir korrekt utfört.

   Hälsningar
   Nathalie, Sekreterare

   Svara
   1. Joppe de Ron

    Hej. Jo, jag är fullt medveten om att saker kan hända, men min fråga var om det fanns nån ny plan på när det ska vara klart ? Det är ju ingen verksamhet på kantklippningen denna vecka..

    Svara
    1. Nathalie

     Vi har sökt entreprenören och begärt få återkoppling och utförande plan, vi har inte fått något besked ännu.

     Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *