Gå till innehåll

Städdag idag!

Idag är det dags att på eget initiativ röja efter riset och grenarna som vattenfall sågat ner under ledningsnätet.  Notera att detta inte är samfällighetens ansvar utan varje enskild fastighetsägare (vilket också framgått i utskick från vattenfall) vi uppmanar er allihop att se över er vägtrumma/ diken. Tillägger att dikena i anslutning till samfällighetens mark är vårt gemensamma ansvar - hjälp varandra!

Prata ihop dig med grannen som har ett släp och snygga till inför sommaren så att dikesklippningen kan utföras. Ingen gemensam samling eller avslutning pga Corona. I år kommer inte heller Trädplockaren vilket innebär att alla högar måste köras ner till rishögen av oss själva. 

Längst med den ’nya vägen’ har det rasat träd under vintern, där kommer det behövas en hjälpande hand om någon vill göra en större insats än riset under ledningarna. 

Vi har noterat att många kört grenar under veckan. Heja er! det redan ser mycket trevligare ut! 

Önskar er alla en trevlig dag! Frågor? Styrelsen@sodrakopparmora.com 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *