Gå till innehåll

Nytt byggprojekt på Småris

Styrelsen har via ett telefonsamtal av byggherrarna för Brf Södra Kopparmora fått kännedom att det kommer att byggas ytterligare på Småris. Styrelsen har efterfrågat handlingar som beskriver och bekräftar det tilltänkta bygget, detta är något som vi ännu inte fått ta del av. Boenden närmst det tilltänkta bygget har blivit kontaktade med möjlighet att yttra sig om byggplanerna till kommunen, svaret skall vara Värmdö Kommun tillhanda senast 27/4 2021.

”Etapp 2” som byggherrarna gjort en ny bygglovsansökan/ uppförande ansökan skall likna ”Etapp 1” som redan är uppförd på Småris mark, mer info än så har styrelsen inte fått.

Synpunkter och åsikter hänvisas till Värmdö Kommun tillsvidare, vi uppdaterar med informationen vi får till oss löpande.

1 reaktion på ”Nytt byggprojekt på Småris

  1. Joppe de ron

    Hej. Det där var ju inte riktigt vad som sas en gång i tiden när det handlade om 3 st parhus.. är förrättningen gjord ? Väldigt kort tid att kunna inkomma med synpunkter till kommunen. Vill vi verkligen ha med de byggherrarna att göra en gång till ?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *