Gå till innehåll

Vinterland

Februari börjar med ett riktigt härligt vinterväder som verkar få stanna ett tag till. Vi skulle vilja berömma vår duktiga entreprenör som efter en knackig start fått till plogningen riktigt bra i området. Sandningen har också fungerat bra och entreprenören använder både den s.k. ”huddingeblandningen” samt halkstop för få ett så bra resultat som möjligt på våra vägar. Vinterväglag råder och vi vill poängtera att plogade vägar och sandning inte alltid räcker, det gäller att köra/ gå försiktigt oavsett hur mycket det plogas och sandas.

Under dagen så beslutade sig de vi har skrivit flisningsavtalet med att dyka upp utan förvarning. Tyvärr så körde flisbilen fast och orsakade ett stopp/ hinder på vägen som påverkade framkomligheten under eftermiddagen. Flisningen skulle ha skett i höstas men har uteblivit p.g.a. det varma vädret och att värmeverket ej tar emot flis, vi får alltså betalt för riset som flisas.

Vi skulle också vilja passa på att tacka familjen Hjelm som plogat våra gångstigar och promenadstråk i området, väldigt värdefullt och tacksamt att ni hjälper till på eget initiativ. Vi uppskattar att ni boende tar kontakt med styrelsen och kommer med egna förslag och initiativ. Det är vi alla boende som tillsammans är samfälligheten.

Ris och ros skickas som alltid till styrelsen@sodrakopparmora.com

Är du intresserad av att bli en del av styrelsen? Ta kontakt med Valberedningen eller skicka ett mail till styrelsemailen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *