Gå till innehåll

STÄDDAG 10 OKTOBER

Hösten är på ingång och vi har planerat in ett datum för områdets städdag. Boka in Lördagen den 10/10 kl. 9.30 -14.00 i er kalender samt i bokningen HÄR. Det är viktigt att man deltar minst en gång per år/ fastighet så vi tillsammans kan hålla efter i området - behovet är stort!

Vi vill att ni boende hör av er med önskemål på områden vi bör fokusera på, vi har i nuläget fått in tre mail med önskemål.

Ni kan klicka på texten här för att komma till bokningen eller klicka på "Anmäl dig till städdag" på länken ovan. Är ni fler från samma hushåll eller vet du att det är någon granne som ej kan anmäla sig själv här så skriver du ditt namn+antal i namnraden i bokningen. Det går självklart också bra att maila/ meddela någon i styrelsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *