Gå till innehåll

Årsavgift, ängarna & toa vid badet

Hoppas att ni alla har en härlig sommar och semester! Vi tänkte informera om några punkter som är aktuella under Juli/augusti.

Dikesklippningen har skett men tyvärr så missades bla. ängarna. Vi har sökt entreprenören men fått dålig respons. Ängarna kommer att klippas under v.31 av en annan entreprenör. Max som är grönområdes ansvarig har trimmat fram elkablarna som ligger på ängarna (som förser brf:en med ström tills dess att det uppförts en mer permanent anslutning.)

Det är ett antal hushåll som ännu inte betalat årsavgiften som gäller alla medlemmar i södrakopparmora samfällighetsförening. Vår kassör har delat ut påminnelser som i år kommer gå direkt till inkasso om påminnelsefakturan inte betalas. Tyvärr är det hushåll som återkommande väljer att inte betala årsavgiften i tid/ meddela kassören om det uppkommer en akut anledning till varför den ej är betald i tid.

Nere vid badet så är det några som roat sig med att förstöra toan som vi tillsammans med norra ansvarar och betalar för. Vi har tagit beslut tillsammans med norra att ge det ett nytt försök med en ny toa. Vi måste hjälpas åt att hålla koll, hålla efter och ta med oss det vi tar med till badet!

Allt gott önskar vi i styrelsen ☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.