Gå till innehåll

Vägarna besiktigade

Äntligen, efter förra vårens katastrofutförande av våra vägar som blev allt annat än bra så har PEAB gjort ett kanonjobb. Det sista momentet är nu utfört där vi åkte runt tillsammans med Svante för att se att arbetet är godkänt, vilket vi i styrelsen verkligen tycker att det är.

Det är oljegrus som ligger i området vilket betyder att det kommer vara löst grus på vägarna som kommer köras ner och bli en bra och kladdfri väg (detta skall alltså inte tas bort). Som vi nämnde sist så kör gärna över hela vägens bredd med bilen, dvs inte i samma körspår så lägger sig vägen bättre.

Riset efter städdagen kommer att plockas bort men vi kommer medvetet vänta med detta så att vägarna hinner sätta sig så mycket som det går innan den belastas av tung trafik.

Vill även passa på och visa den fina spången över diket nedanför stigen från Kättingvägen ner till den "nya vägen" som en boende på Kättingvägen bekostat och själv byggt. Tack för ditt engagemang Stefan, så fint det blev!
PS! den gamla spången (brädorna på bilden) skulle behöva transporteras till tippen, om någon med släp kan hjälpa till med detta så vore det toppen, maila styrelsen@sodrakopparmora.com så öppnar vi bommen. // Sabina hjälper till och kör bort den gamla spången, tusentack för hjälpen och att alla hjälps åt! //

2 reaktioner på ”Vägarna besiktigade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.