Gå till innehåll

Inför städdagen

Imorgon lördag samlas vi klockan 09.00 nere vid dagisparkeringen. I rådande Coronatider så är man själv ansvarig för att hålla avstånd och framförallt, kom inte om du känner dig sjuk!

Max som är grönområdesansvarig har tillsammans med Hasse & Tommy planerat 5-6 olika ”stationer” där vi ska försöka hjälpas åt att röja. Vill eller kan man inte delta på någon av de planerade delarna så får man gärna ta egna initiativ (kontrollera om man är osäker med Max så att olovlig trädfällning ej förekommer etc.) Röja i sitt eget dike och göra snyggt runt sin tomt.

Lättare lunch kommer att serveras mellan kl 13-14, Som tidigare år så ställer Wärmdö delikatesser upp och serverar oss god korv! I år kommer de personligen ej delta pga. rådande läge men de sponsrar med all korv till vår samfällighetsförening, stort tack Christer & Inger!

Obs! för att vi ska kunna planera lunchen så måste man senast lördag 09.00 boka in sig genom att klicka på länken HÄR. Kan eller vill du inte boka in dig så tar du kontakt med någon av styrelsen.

3 reaktioner på ”Inför städdagen

 1. Idha

  Hej,
  Vi är nyinflyttade och kommer att delta på städdagen i morgon. Undrar om det kommer att finnas vegetarisk korv (eller dyl.) eller om vi ska ta med egen?

  Mvh Idha

  Svara
  1. Nathalie

   Hej Ida, varmt välkommen och vad roligt att ni deltar på städdagen!
   Då Christer och Inger ej kan delta (de brukar laga mat i sin husbil) så kommer det enbart finnas kok korv, vi kan ordna så att det finns en till kastrull om ni har möjlighet att ta med er egna veg alternativ. Kokplatta kommer att finnas 🙂

   Meddela oss gärna om ni önskar att vi ordnar en extra kastrull!

   Hälsningar
   Nathalie Sekreterare

   Svara
   1. Idha

    Tack!

    Ok, då vet vi. Ni behöver inte ordna med extra kastrull, de vegetariska fungerar ej att koka :-). Ses i morgon.

    Mvh Idha

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *