Gå till innehåll

Återvinningsstationen

Styrelsen har försökt att frekvent kontakta FTI när behållare behövt tömmas eller när den är behov av städning. Vi tycker att det har fungerat bättre och att det inte varit lika skräpigt. Nu är det värre igen och imorse var det ingen kul syn att passera med bilen.

Vi önskar att alla boende gör en felanmälan när det är fulla behållare eller när det behöver städas så att det inte ser ut som det gjorde imorse. Vi går mot sommarperioden där det historiskt är mer tryck pga vissa boende tycker att man kan dumpa vad man vill på platsen där vi har vår infart.

Du kommer till felanmälan genom att trycka här: https://www.ftiab.se/173.html Stationen heter ANKARVÄGEN och har stations nr 11334. Se bilden nedan hur det såg ut imorse när vi gjorde en anmälan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.