Gå till innehåll

Rishögen

Rishögen är under arbete, flisfirman har varit på plats och tagit hand om det som gick att flisa. Kvar är nu en stor hög som vi fick höra blivit större och större med åren, vilket vi i fortsättningen skall undvika.

Vi håller nu på och ska ta rätt på "resterna" för att snygga till det på platsen där rishögen är så att det ser trevligare ut. Rishögen kommer att hållas öppen men vi ber er att INTE lägga ris på den högen närmast vägen då den skall tas bort.

Viktiga regler för rishögen är att det man lägger dit gärna skall ha långa längder och det är absolut förbjudet att lägga dit rötter, stubbar, mossa, gräsklipp, eller annat som inte är sly och grenar!

Är ni osäkra vad man får slänga på rishögen? skicka ett mail till styrelsen@sodrakopparmora.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.