Gå till innehåll

Påskkärringarna får ställa kvasten på parkeringen i år.

Styrelsen vill önska alla boende en glad påsk och vi hoppas att alla boenden lyssnar på uppmaningen från regeringen ”Insatsen som var och en av oss gör varje dag är det viktigaste. Härda ut, bit ihop. Varje svensk har en skyldighet att skydda sig själv. Ställ in resan i påsk. Stanna hemma vid minsta symtom, om du är över 70 år eller tillhör någon annan riskgrupp, be om hjälp med att handla, eller andra ärenden. Låt inte barn knacka på hos grannar för att be om godis. Det kommer fler påskar. Påskkärringarna får ställa kvasten på parkeringen, sade Stefan Löfven under presskonferensen. ”

Vad rädda om varandra och glöm inte att fråga din granne, sjuk, äldre eller i riskgrupp om du kan hjälpa till med något då uppmaningen är att ej röra sig i samhället just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *